Blog

august 14, 2020 0 Comments

Cum să-ți alegi rochia de mireasă: 10 lucruri de știut

Îți amintești acel moment de la vârsta de 5 ani când îți imaginai rochia de mireasă?

Găsirea rochiei de nuntă poate să fie un vis împlinit sau poate fi un stres. Sunt multe întrebări pe care trebuie să ți le pui, multe detalii de calculat, dar sigur știi deja teoria asta.

Cum treci la practică?

Cu toate privirile asupra ta, ca să nu mai vorbim de fotografiile pe care le vei păstra pentru totdeauna, sigur vrei să arăți perfect în ziua ta cea mare. 

Dar ce înseamnă perfect?

Pentru unele mirese, o rochie de vis este o ținută de bal regal, potrivită pentru o prințesă. Pentru altele, este o rochie sexy care îi face pe toți să-i aprecieze formele.

Mai sunt și mirese care apreciază lejeritatea și “perfect” pentru ele înseamnă o rochie elegantă dar care permite suficientă mișcare pentru a putea dansa pe ringul de dans.

Ce înseamnă pentru tine, perfect?

Platforma TOTUL PENTRU NUNTA TA te ajută atât cu idei practice cât și cu o listă de designeri de rochii sau furnizori. 

Indiferent de buget, stilul personal sau calendar, aceste sfaturi pentru rochii de mireasă sunt pentru a te ajuta să găsești rochia viselor tale, cea pe care o vei iubi astăzi, în ziua cea mare, și peste 50 de ani de acum înainte.

Uite cateva întrebări la care îti recomandăm să îți răspunzi înainte să alegi rochia:

  1. Care este bugetul?

Da, este incomod să vorbești cu numere, dar te va salva de durerile de cap. O întrebare cheie pe care să o pui familiei este ”Cine plătește rochia”?

  1. Comandă din timp

Multe rochii au nevoie de patru până la opt luni pentru a fi produse și create, iar  odată ce sunt finalizare, trebuie să îți rezervi timp pentru modificări și accesorizări. 

  1. Care este tema nunții tale?

Înainte de a începe să cauți rochia de nuntă, trebuie să te gândești dacă vrei o nuntă cu tematică. Întotdeauna e important să ții minte locul și tema în timp ce răsfoiești rochiile, pentru că ultimul lucru pe care nu îl vrei este ca rochia ta să nu se potrivească cu stilul general de nuntă.

  1. Cine se ocupă de rochia ta?

Aici noi îți oferim o listă din județul tău care conține furnizori sau designeri pentru rochia ta. 

      5. Atenție la material!

În plus față de siluetă, culoare și decorațiuni, țesătura face o mare diferență cu privire la modul în care va arăta o rochie. Un material mai greu, mai structurat își va menține forma pe tot parcursul evenimentului. 

     6. Ai nevoie de răbdare

Din păcate, dacă nu ai cu adevărat noroc, prima rochie de nuntă pe care o încerci probabil nu va fi „singura”. Ai răbdare și păstrează-ți  mintea deschisă până când ești sigură că ai încercat rochia perfectă. 

     7. Inspiră-te de la vedete

Chiar dacă s-ar putea să nu ai un buget de nuntă nelimitat al unei vedete, poți totuși să te inspiri de la vedetele pe care le urmărești. Asta te va ajuta să-ți dezvolți o idee despre ce îți dorești.  

     8. Cum te simți în rochie?

Rochia care te face să te simți cel mai bine este rochia pe care ar trebui să o alegi. Chiar dacă o ținută are toate criteriile, sentimentele te pot ajuta să decizi între o rochie bună și rochia care te va face să te simți magic. 

      9. În ce anotimp te căsătorești?

Dacă nunta ta este în luna august, mergi pentru țesături ușoare în stiluri simple. Dar, dacă este iarna discutăm despre materiale asemănătoare cu zăpada și țesături mai grele.

     10. Nu te mai gândi la altă rochie

Acum, că ți-ai găsit rochia de vis, oprește-ți cumpărăturile. Rochia ta este minunat! Acum așteaptă cu nerăbdare să o arăți tuturor în ziua cea mare.

Știi că nu ne place să te lăsăm și fără un strop de inspirație: Mai jos ai 9 modele de rochii de nuntă care să te ajute.

Sperăm din suflet că acest articol te-a ajutat și nu uita, aici găsești furnizorii de care ai nevoie pentru nunta ta și idei de organizare a nunții tale preferate. 

P.S. Dacă ai o firmă care produce rochii de mireasă te așteptăm cu drag să te înscrii în platforma noastră aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/totulpentrununta/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613