Blog

august 9, 2020 0 Comments

Primul pas pentru o nuntă de vis – INVITAȚIA DE NUNTĂ

Acum câteva luni tot ce simțeai erau acele emoții de fericire create de momentul în care ea a spus ”DA” și el a spus ”VREI SĂ FII SOȚIE MEA?”.

De obicei după acest moment urmează câteva luni în care vă bucurați de noul rol de logodnică sau logodnic și totul e magic și relaxant.

Dar ce întâmplă când vine momentul să organizați acel DA în fața altarului?

Agitația începe, panica crește și nu știi de unde să începi, de ce ai nevoie.

Ce spui de un mic ajutor?

Platforma TOTUL PENTRU NUNTA TA a fost creată fix pentru aceste momente.

Scopul nostru este să te ajutăm să-ți trasezi harta până la momentul magic din fața altarului și să găsești tot ce ai nevoie pentru nunta ta.

În acest articol vom începe să discutăm despre invitația de nuntă, care de obicei este primul lucru pe care îl alegem. 

Cum să-ți alegi invitația de nuntă?

 1. Invitația de nuntă să conțină elemente comune, pe care amândoi le iubiți.

Poate vă plac florile, sau animalele, sau aveți o pasiune comună legată de tehnologie. Cei apropiați vor primi această invitație și ar trebui să simtă că este vorba despre voi, înainte să citească numele vostru. După ce ați identificat elementele comune trecem la pasul 2.

 1. Stabiliți bugetul.

Înainte să intrați în detalii legate de materiale sau tipuri de grafică este important să vă stabiliți un buget pe care îl puteți investi. 

 1. De câte invitații de nuntă avem nevoie? 

Nu putem începe fără o listă și un număr clar de persoane care vor primi invitația noastră. 

 1. Avem idei, avem buget, cine ne ajută? 

Alegere producătorului este de obicei cea mai grea parte, dar nu mai este o provocare odată ce intri pe site-ul nostru. Alege județul din care faci parte și descoperă lista de producători de invitații de nuntă pe care o avem. 

 1. Explică expertului ce-ți dorești.

După ce ai ales producătorul, este nevoie să-i explici clar ce ai stabilit la pasul 1: Ce-ți dorești să conțină invitația de nuntă? 

Cu cât ai mai multe detalii cu atât rezultatul la final va fi unul mulțumitor. Desigur că cei care se vor ocupa de design vor veni cu idei și inspirație pentru tine, dar e important ca liniile mari să fie trasate de voi. 

Toate invitațiile de nuntă ar trebui să includă următoarele elemente:

 • Cine găzduiește?
 • Cererea de a veni la nuntă
 • Numele miresei și al mirelui
 • Data și ora
 • Locația
 • Informații despre recepție
 • Cod vestimentar

Pentru că ne dorim să îți oferim cât mai multă inspirație pentru nunta ta am pregătit și un set de 9 modele de invitații de nuntă care să te inspire, fiecare este creat într-un stil diferit. 

Sperăm din suflet că acest articol te-a ajutat și nu uita, aici găsești furnizorii de care ai nevoie pentru nunta ta și idei de organizare a nunții tale preferate. 

P.S. Dacă ai o firmă care produce invitații de nuntă te așteptăm cu drag să te înscrii în platforma noastră aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/totulpentrununta/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613